Wij zijn op zoek naar een planontwikkelaar

Zoek je een functie waarin techniek, procesmanagement en een stukje commercie samenkomen? Heb je een technische achtergrond maar ook gevoel voor procesmanagement en commercie en vind je het leuk om met een klant aan tafel te zitten. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Een planontwikkelaar bij Aan de Stegge Roosendaal is iemand die een project uit de overname (mogelijk daarbij ondersteunend) opakt, tot het moment van overdracht naar productie. Afhankelijk van het type project (bouwteam, turnkey, design & build) kan de rol van inzet variƫren. In deze functie draait het om de overzicht in het totale proces en levert input op allerlei fronten (bouwkundige, financiƫle, verkoop, woningborg, planning, enz.). Het vervolg is een goede overdracht naar productie waarin het project zowel technisch als financieel haalbaar is. Kortom een duizendpoot!

Sta je stevig in je schoenen, ben je een ware teamspeler en ben je de organisatorische geweten van ons bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Heb je interesse in deze functie stuur je CV met motivatie naar Corinne Maaten, cma@adsr.nl.