Start verkoop 26 maart: fase 3 van Le Manège in Oudenbosch

Op een markante plek in Oudenbosch aan de rand van het dorp wordt ‘Le Manège‘ ontwikkeld. Prachtige woningen in diverse types en uitvoeringen, compleet afgewerkt en van alle gemakken voorzien.

Lees meer

Update in verband met Corona

De gevolgen van het Coronavirus worden steeds meer merkbaar, ook in de bouw. Wij beseffen ons maar al te goed dat ook u de impact van het Coronavirus ondervindt. Via verschillende kanalen bereikt u het nieuws over het Corona-virus en de daarmee gemoeide bijzondere (overheids-) maatregelen. Op dit moment is er nog veel on Lees meer

Binnenkort in de verkoop: fase 3 van Le Manège in Oudenbosch

Een project met een grote verscheidenheid van duurzame woningen in een groene omgeving, ideaal gelegen.

Lees meer

Aan de Stegge Roosendaal steunt wederom een jaar lang STICHTING HOMEPLAN.

Met onze steun aan dit mooie project, dragen we bij aan de bouw van huizen voor de allerarmsten in Latijns- Amerika en Zuidelijk Afrika. Wij vinden het een mooi idee dat wij als woningbouwer ook mee bouwen aan een hoopvolle toekomst voor arme gezinnen in ontwikkelingslanden.

Lees meer
Kantoor

Wij zijn op zoek naar een Projectleider!

Hecht jij veel waarde aan een goede service en ben je klantgericht? Ga je altijd voor het beste resultaat en ben je een echte teamplayer met natuurlijke leiderschapskwaliteiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer