Opening duurzaamheidswinkel

Roosendaal heeft vanaf vrijdag 13 oktober 2017 een duurzaamheidswinkel. Met gepaste trots presenteren wij u een inspirerend gebouw waarin wij ons als samenwerkende lokale partijen de komende maanden zeker thuis gaan voelen.

Lees meer

Award voor 'woning met een glimlach'

Lees dit leuke interview over kleine huisjes waarvan je een glimlach op je gezicht krijgt. Misschien heeft u de demo-woning tegenover schouwburg De Kring al gezien? Een houten huis met veel glas en boomschors op de gevels. Een prijswinnende woning van Roosendaler Randy Riteco. Bouwbedrijf Aan de Stegge Roosendaal bouwt de duurzame woningen.

Lees meer

Aan de Stegge Roosendaal en Synchroon tekenen overeenkomst voor nieuwbouwproject in Dorst.

Op donderdag 1 juni 2017 werd de overeenkomst op de Provada ondertekend door

Lees meer

Cubicco-woning winnaar van Lighthouse Award 2017

Cubicco

Cubicco is een innovatief modulair bouwsysteem voor kleine klimaatbestendige, energieneutrale en levensloopbestendige woningen. “Deze zijn onder meer bestemd voor een- en tweepersoonshuishoudens, studenten, zorgbehoevenden en hotelgasten”, licht algemeen directeur Bas Moens van bouwbedrijf Aan de Stegge Roosendaal toe. Hij diende de inzending in als lid van departement West- Brabant, en hoopte van harte dat de Lighthouse Award 2017 zou worden uitgereikt aan Randy Riteco van Cubbico.

Lees meer

Toekomstige bewoners SDW Aan de Zuidwal legden eerste steen

STEENBERGEN – Nadat Arjan en Marjos met vereende krachten de eerste steen van de nieuwbouw van SDW Aan de Zuidwal hadden onthuld, poseerden zij als ware wereldsterren voor de camera. De beide SDW-cliënten waren uitverkoren om de symbolische handeling te verrichten en vonden het geweldig. Vooral Marjos maakte vol gebruik van haar ‘fifteen minutes of fame’ en schalde door de microfoon: “Bedankt, het was een superfijn moment! Ik heb ervan genoten!”


Lees meer
SERVICE EN GARANTIE Wat kunnen we voor u doen?

Copyright 2019 | Aan de Stegge | Brengt Vastgoed in beweging

'pageview');