Binnenkort in de verkoop: 11 appartementen en 2 woningen 'De Valdyck' in Prinsenbeek!

In Prinsenbeek aan de Valdijk, op de locatie van het huidige restaurant / zalencentrum “t Hert“ gaan we samen met HPO binnenkort starten met de verkoop van elf appartementen en twee woningen. Met behoud van het markante Christusbeeld zullen er op de hoek Valdijk / Groenstraat 11 appartementen worden gerealiseerd, in grootte variërend van 60 m² tot 145 m².

Aan de Groenstraat zal er naast bakker Elias een inrit komen naar het binnenterrein waar parkeerplaatsen en buitenbergingen zijn geprojecteerd. Verder omvat het project nog een tweetal woningen, die de voordeur aan de Peppelhof zullen krijgen. Kortom een bijzonder woonproject op een bijzondere locatie in het centrum van Prinsenbeek.

Meer informatie over dit project op de projectsite: https://www.valdyck.nl/