Wij zijn op zoek naar een projectleider!

Je hebt als projectleider een positieve instelling en bent het gezicht naar opdrachtgevers. Je hecht veel waarde aan een goede service en bent daarom ook erg klantgericht; en dat komt goed van pas bij de (voornamelijk nieuwbouw) projecten!

Mensen om je heen steek je aan met je enthousiasme én je motiveert als projectleider anderen om het beste uit zichzelf te halen of dit nou je directe collega's zijn, onderaannemers, leveranciers of je opdrachtgevers. Jij gaat voor het beste resultaat en weet dat je daarbij het vakmanschap van anderen nodig hebt. Je collega's beschrijven je als een echte teamplayer, met natuurlijke leiderschapskwaliteiten, die de juiste beslissingen maakt.
Verder is het belangrijk dat je in deze rol als projectleider de verantwoordelijkheid neemt voor het project waar je aan werkt en goed de voortgang van het project bewaakt alsmede de kwaliteit, de financiën, de organisatie maar ook de risico’s beheerst en dat alles met inachtneming van de kernwaarden van Aan de Stegge Roosendaal, namelijk Inleven, Samenwerken, Resultaat boeken en daar Plezier aan beleven!

Wil jij met trots werken aan de prachtigste projecten in Zuidwest Nederland bij een platte organisatie, waar ondernemerschap hoog in het vaandel staat en is je interesse gewekt? Neem dan eens contact op met Mark van der Horden (bedrijfsleider) of Bas Moens (directeur). Je mag ook gelijk je CV met motivatie sturen naar cma@adsr.nl.


Aan de Stegge Roosendaal realiseert unieke projecten, zoals bijvoorbeeld de transformatie van landgoed de Klokkenberg te Breda, de nieuwbouw van Breda International Airport, de nieuwbouw van appartementencomplexen en grondgebonden woningen in de regio alsmede de realisatie van twee grote woon-/zorgcomplexen in Bergen op Zoom en Wouw en niet te vergeten de recente nieuwbouw van het eigen kantoor. Dat alles vanuit onze pijlers wonen, zorg en kansen!