Binnenkort in de verkoop: fase 3 van Le Manège in Oudenbosch

De tweede fase van het project Le Manège gelegen tussen de Moerdijksestraat en Frascatilaan in Oudenbosch is geheel verkocht en in aanbouw. Nu staan we aan het begin van het derde en laatste deel van dit plan.

Le Manège biedt ruimte voor uw toekomst. Dit is bij uitstek een plek waar jonge gezinnen zich thuis voelen: een kindvriendelijke, veilige en groene buurt waar alle voorzieningen in de nabijheid liggen. Ook voor ouderen komen er mooie ruime woningen in Le Manège. Comfortabel, compleet en levensloopbestendig. Elke woning is compleet met keuken, luxe badkamer en vloerverwarming, gasloos en energiezuinig door o.a. gebruik van triple beglazing.

Start verkoop zal zijn medio maart 2020.

Meer informatie over dit project op de projectsite: www.lemanegefase3.nl