Schanspark Halsteren

Schanspark Halsteren

Halsteren

Prognose Q4 2024

10 appartementen

Aanleiding

Bouw van 10 appartementen in eigen ontwikkeling 

Op een gewilde locatie in de wijk De Schans in Halsteren ontwikkelt ADSR 10 nieuwbouwappartementen. Halsteren heeft alle voorzieningen van een groot dorp en het natuurgebied Fort De Roovere ligt op een steenworp afstand. Project Schanspark is de laatste ontwikkeling van de wijk.  ADSR heeft de grond van de gemeente Bergen op Zoom gekocht en werkt in eigen ontwikkeling aan dit project. Directeur Bas Moens is erg blij met de aankoop en legt uit hoe het project tot stand is gekomen. 

“Eén van onze opdrachtgevers heeft ons benaderd met de vraag of we een locatie voor hen wilden ontwikkelen. Onze opdrachtgever wilde daar tussenuit stappen, omdat een beperkte ontwikkeling van 10 appartementen niet passend was voor een organisatie van hun grootte. Ze hadden het gewoon te koop kunnen zetten, maar hebben ons hiervoor gevraagd. Dat onze opdrachtgever ons dit heeft gegund vanwege onze samenwerking is iets waar ik trots op ben. Zelf hebben we Jef Havermans van HPO benaderd. Hij heeft ons bij het project Valdijck in Prinsenbeek betrokken en we wilden graag weer iets met hem oppakken. We hebben Schanspark samen opgepakt en verder ontwikkeld.” 

Bas Moens

Directeur Bouw en Ontwikkeling, COMPAGNIE Vastgoedontwikkeling

schanspark halsteren te koop

Ontwikkelfase

Alle nieuwbouwappartementen binnen 8 weken verkocht 

Bij een project in eigen ontwikkeling komt ook een stuk verkoop om de hoek kijken. Na goedkeuring van de gemeente heeft ADSR daarom de hulp ingeschakeld van Helmig Makelaardij, een partner waar ADSR al zo’n 15 jaar mee samenwerkt. De partijen zijn gevestigd in dezelfde regio en zijn daardoor extra gemotiveerd er samen wat moois van te maken. Helmig Makelaardij is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwbouw en weet precies wat speelt in de markt. Het kantoor heeft ADSR geadviseerd over het verkoop klaar maken van de appartementen. Daarnaast is Helmig Makelaardij betrokken geweest bij het realiseren van de website en de brochure. Om de definitieve verkoop van Schanspark te faciliteren, heeft Helmig Makelaardij een evenement georganiseerd. Nieuwbouw specialist Ruben Helmig vertelt hier meer over. 

“De grootste uitdaging is momenteel de veranderende markt. We hebben in samenwerking met Rabobank een evenement georganiseerd om mensen enthousiast te maken over de aankoop van een nieuwbouwappartement. Het evenement is boven verwachting goed bezocht. Tijdens het evenement konden mensen een financiële check laten uitvoeren en advies inwinnen. Verder hebben we ons gericht op het duurzame aspect van de woningen. We hebben uitgelegd dat de maandelijkse energiekosten relatief laag zijn en dat men op deze manier kan compenseren. We hebben er alles aan gedaan om mensen zo goed mogelijk in te lichten en eventuele onzekerheid weg te nemen. En dat is gelukt. Uiteindelijk zijn alle appartementen binnen 8 weken verkocht.” 

Ruben Helmig

Nieuwbouw specialist, Helmig Makelaardij 

ALLE SPECIFICATIES VAN SCHANSPARK OP EEN RIJ

Projectnaam:Schanspark
Locatie:Halsteren
Omvang:10 appartementen
Opdrachtgever:Eigen ontwikkeling
Architect:Bijl Architecten
Oplevering:Prognose Q4 2024

MEER INFORMATIE OVER PROJECT SCHANSBERG HALSTEREN?

Bent u als project ontwikkelaar, vastgoedbelegger of vanuit een andere rol geïnteresseerd in het verloop of het resultaat van dit project? Neem dan contact met ons op.

AAN HET WOORD

“De ervaring leert dat hoe eerder u ons betrekt bij uw vastgoedproject, hoe efficiënter wij het voor u kunnen realiseren.”

Bas Moens
Directeur, ADSR