DE TOEKOMST MOET JE MAKEN

Karakteristiek voor Aan de Stegge is een vooruitziende blik. Daardoor lopen we altijd vooruit op de stappen in het proces. Zaken als onderhoud, beheer, aanpasbaarheid en duurzaamheid hebben we al ver voor de bouwstart goed doorgedacht. De snelle veranderingen op de markt en de diversiteit aan vragen van onze klanten zijn voor ons een welkome uitdaging. Sneller bouwen, slimmer isoleren, automatiseren? Als toonaangevende vastgoedpartner hebben we het antwoord graag paraat voordat de vraag wordt gesteld. We investeren dan ook volop in kennisontwikkeling en innovatie en komen op basis van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied met optimale oplossingen.

BIM
Door het gebruik van BIM (Bouw Informatie Modellering) zorgt Aan de Stegge dat alle betrokken partners bij het bouwproces continu dezelfde actuele informatie kunnen zien in een digitaal 3D-gebouwmodel. Vanaf de ontwerpfase heeft iedereen continu een helder en visueel inzicht in de voortgang van het proces. Met als voordelen minder ontwerp- en bouwfouten, lagere kosten, kortere bouwtijd en geen verrassingen achteraf.

NOM
Mensen willen graag een energiezuinige, comfortabele woning met een gezond binnenklimaat. Koel in de zomer, warm in de winter, en met een goede ventilatie. Aan de Stegge werkt met doordachte concepten die tegemoetkomen aan deze wensen. Onze beproefde systemen voor nieuwbouw en renovatie zijn bijvoorbeeld gevelaanpassingen, slimme installaties en eigen energieopwekking door bijvoorbeeld zonnepanelen. Het doel is Nul Op de Meter (NOM), oftewel een woning die evenveel (of meer) energie opwekt als nodig is voor het huishouden.