HISTORIE

1986
Aan de Stegge – Bakx

Dertig jaar geleden werd bouwbedrijf Aan de Stegge-Bakx opgericht in Roosendaal door Anton Aan de Stegge. Dakkapellen, bedrijfsgebouwen, villa’s; het bedrijf leverde vakmanschap af en bouwde zo een goede lokale en regionale reputatie op. Al snel werd woningbouw de corebusiness van het bedrijf. In het jaar 1994 leverde Aan de Stegge-Bakx de 25.000ste woning op in Roosendaal.

1996
Aan de Stegge Ontwikkeling & Bouw

Aan de Stegge voelde de bouwmarkt toen al haarfijn aan. De kennis en expertise groeide, niet alleen in het bouwproces, maar ook in het voortraject. Steeds meer is Aan de Stegge actief in zowel bouwen als ontwikkelen. De focus op techniek levert meerwaarde op in het bouwproces. Het slim gebruik van synergievoordelen in de keten levert waarde op voor de klant. Het blijft niet onopgemerkt in de markt en het werkgebied van Aan de Stegge breidt zich uit naar Zuidwest-Nederland en Zeeland.

2007
Professionalisering

De professionalisering van Aan de Stegge is een continu proces. Rond 2007 heeft het bedrijf meerdere disciplines in huis, zoals een betonploeg, gevelploeg en afbouwploeg en zijn de bouwstromen optimaal georganiseerd.

2012
De mens en de toekomst centraal

Voor Aan de Stegge is de focus op kennis en kwaliteit niet genoeg. Veranderingen in de sector en in de organisatie vragen om een breder perspectief. Een kijk op bouwen waarin mens en relatie centraal staan. En waarin de toekomst wordt meegenomen in de plannen van nu. Aan de Stegge legt zich steeds meer toe op de rol van ontwikkelende bouwer.

2016
Elkaar verder brengen door verbinding

Aan de Stegge bouwt een reputatie op als een vastgoedpartner die partijen met elkaar verbindt. Elkaar verder brengen en leren van elkaar, zijn twee belangrijke pijlers van de aanpak en de positie van Aan de Stegge. Met een nieuw logo onderstreept het bedrijf haar overtuiging: ‘Weten wat mensen beweegt, brengt vastgoed in beweging’.