WAAROM AAN DE STEGGE?

Vastgoed is dynamiek. Daarom bij Aan de Stegge Roosendaal geen vastomlijnde aanpak van een typisch bouwbedrijf, maar een open en actieve houding naar de markt. We zijn graag de verbindende factor om uw vastgoedideeën verder te brengen. Oprecht, betrokken en doelgericht. Onderscheidend door een unieke en procesmatige aanpak, waar u naar behoefte en per fase eenvoudig kunt instromen. Opvallend door de transparante en vrije inzet van het door ons in dertig jaar opgebouwde netwerk aan onder andere architecten, financiële partners, exploitanten, onderaannemers en beheerders. We zetten graag alles in het werk om uw vastgoedidee te vertalen naar het gewenste resultaat. Met als vanzelfsprekend uitgangspunt: De eindgebruiker. Uw klant.

‘Weten wat mensen beweegt, brengt vastgoedideeën in beweging’

VASTGOED = MENSENWERK

Aan de Stegge kenmerkt zich door flexibele werkteams, korte communicatielijnen en per project een centraal aanspreekpunt. We zijn een echt mensenbedrijf, professioneel gedreven en met het hart op de tafel. Een lange termijn relatie staat voorop. Oprecht door de overtuiging dat elkaar verder helpen meer oplevert dan een mooie winstmarge op een eenmalige klus. Het feit dat we inmiddels een bestaansrecht hebben van 30 jaar onderstreept dit misschien wel het beste. Ons interne motto is niet voor niets ‘wie goed doet, goed ontmoet’. Niet zo gek, dat we graag uw plannen een extra zetje geven door de inzet van ons netwerk of uw ideeën in verbinding brengen met andere kansrijke markt initiatieven. We houden graag onze oren en ogen voor u open.

VASTGOED = VAKMANSCHAP

We zijn werkzaam voor beleggers, woningcorporaties en projectontwikkelaars. Steeds een andere dynamiek en andere belangen. Dit houdt ons scherp en wendbaar. Ervaringen die we op doen in transformaties integreren we bijvoorbeeld in nieuwbouw of andersom. Onze vakkennis en ervaring verpakken we altijd op maat. Daarnaast profiteert u van constante aandacht voor innovatie en kennisontwikkeling binnen onze organisatie.

VASTGOED = SAMENWERKING

De crisis heeft veel teweeg gebracht. In ieder geval heeft het ons geleerd dat vastgoed vooral samenwerken is. Hiermee creëer je een langere adem die in de praktijk vaak nodig is om een plan van ontwikkeling naar uitvoering te brengen. We gaan graag met onze (potentiële) klanten in vroeg stadium aan te tafel. Niet om te binden, maar om te verbinden! Om kritisch te bekijken hoe we een aanpak kunnen realiseren die risico’s dragelijker maakt, plannen door synergie beter maakt en bovendien kosten meer transparant.

Een goed voorbeeld is onze aansluiting met netwerkorganisatie Aan de Stegge Verenigde Bedrijven (ASVB) biedt. Zo kunnen we u bijvoorbeeld vrijblijvend ondersteunen bij complexe juridische procedures en beschikken we over diverse inkoopvoordelen op bouwmaterialen en het inhuren van specialistisch werk.