WIL JIJ GRAAG VASTGOEDIDEEËN IN BEWEGING BRENGEN?

Dat kan bij ADSR!

Gaat jouw hart sneller kloppen als je kan bijdragen aan de realisatie van een vastgoedidee? Dan ben je bij ADSR aan het juiste adres! Door onze unieke aanpak kunnen klanten in iedere fase van het proces instromen, van ideefase tot oplevering, en blijven wij ook daarna betrokken. Verder kijken dan een eenmalige goede prestatie, we gaan voor de lange termijnrelaties, met onze klanten én met onze medewerkers.

Onze kernwaarden inlevingsvermogen, samenwerken, afspraken nakomen, resultaat boeken en plezier beleven vind je terug in DNA van onze medewerkers. Daarnaast verwachten wij vooral dat je oprecht betrokken bent bij ons bedrijf en bij onze klanten. In een hecht samenwerkend team draagt iedere medewerker van ADSR eigen verantwoordelijkheid voor een vlot verloop van het proces. Kennis over planontwikkeling en bouwexpertise worden voortdurend uitgewisseld. Leren en verbeteren zijn een continu proces.

Staat er geen vacature open maar wil jij je ambities, kennis en kunde onder onze aandacht brengen? Stuur dan je CV met motivatie naar Corinne Maaten: cma@adsr.nl.

ADSR is gericht op de toekomst en de instroom van jong talent in de bouwsector en eigen organisatie. We hebben regelmatig stageplaatsen voor studenten met een relevante studierichting op MBO, HBO en WO niveau. Ben je geïnteresseerd in een stage of afstudeeropdracht met professionele begeleiding in een stimulerende werkomgeving? Mail je stage-aanvraag naar Corinne Maaten: cma@adsr.nl.