Wil je graag vastgoedideeën in beweging brengen?

Dat kan bij Aan de Stegge!

Gaat jouw vakmanschapshart sneller kloppen als je kan bijdragen aan de realisatie van een vastgoedidee? Dan kun je bij Aan de Stegge je hart ophalen. Door onze unieke aanpak kunnen klanten in iedere fase van het proces instromen. We brengen een vastgoedidee verder van ideefase tot oplevering, en blijven ook daarna betrokken. Verder kijken dan een eenmalige goede prestaties en de drive om elkaar verder te brengen zijn vanzelfsprekend in onze aanpak. We gaan voor lange termijnrelaties, met onze klanten én met onze medewerkers.

Van onze medewerkers verwachten we inlevingsvermogen, creativiteit en inventiviteit. Innovaties op ons vakgebied volg je op de voet. Maar vooral ben je oprecht betrokken bij ons bedrijf en bij onze klanten. In een hecht samenwerkend team draagt iedere medewerker van Aan de Stegge eigen verantwoordelijkheid voor een vlot verloop van het proces. Kennis over projectontwikkeling en bouwexpertise zijn geïntegreerd in onze organisatie en worden voortdurend uitgewisseld. Leren en verbeteren zijn een continu proces.

Op het moment hebben we geen openstaande vacatures. Natuurlijk volgen wij wel graag bouwtalent op de arbeidsmarkt. Dus wil jij je ambities, kennis en kunde vast onder onze aandacht brengen, stuur dan je CV met motivatie via e-mail naar: cma@adsr.nl.

Aan de Stegge is gericht op de toekomst en de instroom van jong talent in de bouwsector en eigen organisatie. We hebben regelmatig stageplaatsen voor studenten met een bouwkundige opleiding of een andere relevantie studierichting op MBO, HBO en WO niveau. Ben je geïnteresseerd in een stage of afstudeeropdracht met professionele begeleiding in een stimulerende werkomgeving?
Mail je stage-aanvraag via e-mail naar: cma@adsr.nl.