WORD JIJ ONZE NIEUWE CALCULATOR?


ADSR is op zoek naar een Calculator. Jij bent van de cijfers, op de komma af nauwkeurig. Jij checkt en checkt nog eens en weet feilloos onjuistheden naar boven te halen, die je vervolgens weer herstelt. Word jij gedreven door kloppende bedragen onderaan de streep en deins je niet terug voor een beetje uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de functie
Als Calculator bij ADSR ben jij verantwoordelijk voor de juiste prijsvorming van onze projecten. Je deinst niet terug voor uitdagende projecten, variërend in complexiteit, diversiteit en omgeving. Als Calculator houd jij je dagelijks bezig met:

- Opstellen van werk- en inschrijfbegrotingen op basis van de aangeleverde stukken;
- Aanvragen en verwerken van offertes;
- Rapporteren van verbeterpunten, eventuele afwijkingen en het doen van voorstellen;
- Meedenken in planoptimalisaties.

Over jou
De functie als Calculator staat bol van mooie uitdagingen en doorgroeimogelijkheden naar kostendeskundige. Als ondernemende Calculator bij ADSR wordt van je verwacht dat je een adviserende rol inneemt en jouw adviezen daarom helder kunt formuleren en overbrengen. Je bent een echte teamplayer die initiatief durft te nemen, waarbij je voldoende flexibel bent om altijd te gaan voor het beste resultaat. Je houdt je hoofd koel wanneer de tijdsdruk en deadlines toenemen. Verder:

- Beschik je over minimaal MBO werk- en denkniveau en heb je relevante werkervaring;
- Denk je mee in optimalisaties;
- Heb je gevoel voor marktprijzen;
- Werk je goed met Word en Excel;
- Je bent bekend met Navision en Kraan.

Wie is ADSR?
Aan de Stegge Roosendaal (ADSR), is een middelgrote ontwikkelde aannemer waar met trots wordt gewerkt aan de mooiste projecten in Zuid-West Nederland. Wij realiseren unieke projecten, zoals bijvoorbeeld de transformatie van landgoed de Klokkenberg te Breda, de nieuwbouw van Breda International Airport, de nieuwbouw van appartementencomplexen en grondgebonden woningen in de regio alsmede de realisatie van twee grote woon-/zorgcomplexen in Bergen op Zoom en Wouw en niet te vergeten de recente nieuwbouw van het eigen kantoor.

Dat alles vanuit onze pijlers wonen, zorg en kansen!

ADSR is onderdeel van Aan de Stegge Verenigde Bedrijven (ASVB) in Deventer. ASVB is de spin in een sterk netwerk van 21 innovatieve ondernemingen in de bouw en vastgoed met een gezamenlijke omzet van circa € 753 miljoen (2020). De ASVB-groep zorgt voor inbreng van kennis en kunde en de ontwikkeling van talent in de organisaties.

Wat betekent werken bij ADSR voor jou?
Werken als Calculator bij ADSR betekent werken binnen een hecht team, in een autonome werkomgeving met doorgroeimogelijkheden. Een organisatie waar de kernwaarden inleven, samenwerken, resultaat boeken en daar plezier aan beleven niet alleen woorden zijn.

Interesse?
Ben jij na het lezen van deze vacature om en wil jij met trots werken aan de prachtigste projecten in Zuid-West Nederland bij een platte organisatie, met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waar ondernemerschap hoog in het vaandel staat? Neem dan contact met onze bedrijfsleider Mark van der Horden of onze directeur Bas Moens. Je mag ook gelijk je CV met motivatie mailen naar Corinne Maaten via cma@adsr.nl.