WORD JIJ ONZE NIEUWE JUNIOR PLANONTWIKKELAAR?

ADSR is op zoek naar een junior planontwikkelaar. Heb jij ambities om je te ontwikkelen als planontwikkelaar en wil je graag meewerken met het technisch ontwikkelproces van woning- en utiliteitsbouw projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de functie

Als junior planontwikkelaar bij ADSR ondersteun je de planontwikkelaar. Jullie zijn samen de schakel tussen de opdrachtgever, architect, constructeur, installateur en stakeholders binnen het project. Vanaf het eerste initiatief tot aan de contractvorming en overdracht richting uitvoering ben jij samen met de planontwikkelaar verantwoordelijk.

Samen met de planontwikkelaar ontwikkel je interessante plannen, waar je uiteindelijk de opdrachtgever overtuigt van het kwalitatieve aspect en rekening houdt met de financiële baten. Vervolgens zorg je ervoor dat je het project van begin tot eind begeleidt en communiceert met betrokkenen. Dit resulteert uiteindelijk in een eindresultaat waar zowel opdrachtgever, gebruikers en jouw collega’s meer dan tevreden over zijn.

Over jou

Als junior planontwikkelaar beschik je over goede communicatieve vaardigheden, ben je creatief van geest en overtuigend in woord en geschrift. Verder ben je leergierig en wil je meer leren en doorgroeien binnen jouw vakgebied. Verder:

-Beschik je over een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de richting bouwkunde;
-Heb je een proactieve, ondernemende en commerciële instelling;
-Ben je een echte teamplayer

Wie is ADSR?

Aan de Stegge Roosendaal (ADSR), is een middelgrote ontwikkelde aannemer waar met trots wordt gewerkt aan de mooiste projecten in Zuid-West Nederland. Wij realiseren unieke projecten, zoals bijvoorbeeld de transformatie van landgoed de Klokkenberg te Breda, de nieuwbouw van Breda International Airport, de nieuwbouw van appartementencomplexen en grondgebonden woningen in de regio alsmede de realisatie van twee grote woon-/zorgcomplexen in Bergen op Zoom en Wouw en niet te vergeten de recente nieuwbouw van het eigen kantoor.
Dat alles vanuit onze pijlers wonen, zorg en kansen!

ADSR is onderdeel van Aan de Stegge Verenigde Bedrijven (ASVB) in Deventer. ASVB is de spin in een sterk netwerk van 21 innovatieve ondernemingen in de bouw en vastgoed met een gezamenlijke omzet van circa €753 miljoen (2020). De ASVB-groep zorgt voor inbreng van kennis en kunde en de ontwikkeling van talent in de organisaties.

Wat betekent werken bij ADSR voor jou?

Werken als junior planontwikkelaar bij ADSR betekent werken in een hecht team, in een autonome werkomgeving met doorgroeimogelijkheden. Een organisatie waar de kenwaarden afspraken nakomen, inleven, samenwerken, resultaat boeken en daar plezier aan beleven niet alleen woorden zijn.

Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacature om en wil jij met trots werken aan de prachtigste projecten in Zuid-West Nederland bij een platte organisatie, met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waar ondernemerschap hoog in het vaandel staat? Neem dan contact met onze bedrijfsleider Mark van der Horden. Je mag ook gelijk je CV met motivatie mailen naar Corinne Maaten via cma@adsr.nl.