Aan de Stegge Roosendaal is op zoek naar een projectleider. Hecht jij veel waarde aan een goede service en ben je klantgericht? Ga je altijd voor het beste resultaat en ben je een echte teamplayer met natuurlijke leiderschapskwaliteiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat houdt het werk in?

Als projectleider ben je de spil in het proces en neem je de verantwoordelijkheid over de projecten waar je aan werkt. Je bewaakt goed de voortgang van het project alsmede de kwaliteit, de financiën, de veiligheid en je zorgt ervoor dat optimalisatie een continue proces is. Je houdt echt van aanpakken en je kijkt kritisch naar je eigen werk en het opgeleverde werk van jouw collega’s.

Taken en verantwoordelijkheden:

-Het doorzien van relaties en verbanden om inzicht te krijgen in complexe situaties, problemen en processen.
-De mening en houding van anderen beïnvloeden, instemming verkrijgen voor voorstellen, plannen en ideeën. Vaardig zijn in onderhandelen.
-Bereid zijn om na afweging keuzes te maken en daarnaar te handelen. Indien noodzakelijk op basis van beperkte informatie.
-Het leidinggeven aan het formuleren en realiseren van projectdoel stellingen.
-Door een juiste stijl van leidinggeven richting en sturing geven aan een groep medewerkers.
-Effectief informatie overdragen op anderen, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat breng jij mee?

Je hebt als projectleider een positieve instelling en bent het gezicht naar opdrachtgevers. Je hecht veel waarde aan een goede service en bent daarom ook erg klantgericht; en dat komt goed van pas bij de (voornamelijk nieuwbouw) projecten! Mensen om je heen steek je aan met je enthousiasme én je motiveert als projectleider anderen om het beste uit zichzelf te halen of dit nou je directe collega's zijn, onderaannemers, leveranciers of je opdrachtgevers. Jij gaat voor het beste resultaat en weet dat je daarbij het vakmanschap van anderen nodig hebt. Je collega's beschrijven je als een echte teamplayer, met natuurlijke leiderschapskwaliteiten, die de juiste beslissingen maakt.

Om deze functie goed te kunnen uitoefenen, beschik je verder over de volgende competenties en kwalificaties:
-Een bouwkundige opleiding op HBO niveau;
-Minimaal 5 jaar werkervaring als projectleider bij een vergelijkbaar bedrijf in woningbouw;
-Zeer goed in communiceren, onderhandelen, overtuigen en besluiten nemen;
-Goede organisatorisch en analytisch vermogen;
-Kritische kijk op zaken, betrokken en pro actief;

Wie zijn wij?

Aan de Stegge Roosendaal (ADSR), is een middelgrote ontwikkelde aannemer waar met trots wordt gewerkt aan de prachtigste projecten in Zuid-West Nederland. Wij realiseren unieke projecten, zoals bijvoorbeeld de transformatie van landgoed de Klokkenberg te Breda, de nieuwbouw van Breda International Airport, de nieuwbouw van appartementencomplexen en grondgebonden woningen in de regio alsmede de realisatie van twee grote woon-/zorgcomplexen in Bergen op Zoom en Wouw en niet te vergeten de recente nieuwbouw van het eigen kantoor. Dat alles vanuit onze pijlers wonen, zorg en kansen!

Aan de Stegge Roosendaal is onderdeel van Aan de Stegge Verenigde Bedrijven (ASVB) in Deventer. ASVB is de spin in een sterk netwerk van 21 innovatieve ondernemingen in bouw en vastgoed met een gezamenlijke omzet van circa € 742 miljoen (2018). De ASVB groep zorgt voor inbreng van kennis en kunde en de ontwikkeling van talent in de organisaties.

Wat betekent werken bij Aan de Stegge Roosendaal voor jou?

Werken als Projectleider bij Aan de Stegge Roosendaal betekent werken binnen een hecht team waar de kernwaarden inleven, samenwerken, resultaat boeken en daar plezier aan beleven niet alleen woorden zijn.

Interesse?

Wil jij met trots werken aan de prachtigste projecten in Zuidwest Nederland bij een platte organisatie, met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waar ondernemerschap hoog in het vaandel staat en is je interesse gewekt? Neem dan eens contact op met Mark van der Horden (bedrijfsleider) of Bas Moens (directeur). Je mag ook gelijk je CV met motivatie sturen naar Corinne Maaten via cma@adsr.nl.