WORD JIJ ONZE NIEUWE PROJECTLEIDER?

ADSR is op zoek naar een Projectleider. Als Projectleider ben je eindverantwoordelijk voor het zo efficiënt mogelijk realiseren van diverse projecten die voornamelijk bestaan uit woning- en appartementenbouw. Dit zowel in de koop- huur- als zorgsector.

Over de functie

Je stelt samen met het projectteam projectplanningen op, controleert en bewaakt het budget, de kwaliteit en de voortgang van de projecten. Daarnaast mag je meedenken bij het uit ontwikkelen van plannen. Ook het zo optimaal mogelijk inzetten van medewerkers, materiaal en middelen behoren tot je werkzaamheden. Daarnaast zie je toe en draag je zorg voor de naleving van de VGM en de kwaliteitsplannen. Tenslotte geef je sturing en projectinhoudelijke leiding aan het projectteam.

Over jou

Jij bent een coachende leider die beschikt over uitstekende communicatieve en managementvaardigheden. Woorden als enthousiasmeren, motiveren en stimuleren passen jou. Daarnaast ben je commercieel gericht, werk je gestructureerd en weet je de juiste prioriteiten te stellen. Jij beschikt over overtuigingskracht, bent resultaat- en klantgericht en bent niet bang om knopen door te hakken. Verder:

-Beschik je over minimaal HBO werk- en denkniveau en heb je relevante werkervaring;
-Heb je affiniteit met woning- en appartementenbouw;
-Heb je kennis van verschillende contractvormen;
-Heb je kennis op het gebied van risicomanagement;
-Veiligheid in de bouw is voor jou vanzelfsprekend en je bent bekend met veiligheidsvoorschriften en richtlijnen.

Wie is ADSR?

Aan de Stegge Roosendaal (ADSR), is een middelgrote ontwikkelde aannemer waar met trots wordt gewerkt aan de mooiste projecten in Zuid-West Nederland. Wij realiseren unieke projecten, zoals bijvoorbeeld de transformatie van landgoed de Klokkenberg te Breda, de nieuwbouw van Breda International Airport, de nieuwbouw van appartementencomplexen en grondgebonden woningen in de regio alsmede de realisatie van twee grote woon-/zorgcomplexen in Bergen op Zoom en Wouw en niet te vergeten de recente nieuwbouw van het eigen kantoor.
Dat alles vanuit onze pijlers wonen, zorg en kansen!

ADSR is onderdeel van Aan de Stegge Verenigde Bedrijven (ASVB) in Deventer. ASVB is de spin in een sterk netwerk van 21 innovatieve ondernemingen in de bouw en vastgoed met een gezamenlijke omzet van circa €742 miljoen (2019). De ASVB-groep zorgt voor inbreng van kennis en kunde en de ontwikkeling van talent in de organisaties.

Wat betekent werken bij ADSR voor jou?

Werken als Projectleider bij ADSR betekent werken binnen een hecht team, in een autonome werkomgeving met doorgroeimogelijkheden. Een organisatie waar de kernwaarden inleven, samenwerken, resultaat boeken en daar plezier aan beleven niet alleen woorden zijn.

Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacature om en wil jij met trots werken aan de prachtigste projecten in Zuid-West Nederland bij een platte organisatie, met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waar ondernemerschap hoog in het vaandel staat? Neem dan contact met onze bedrijfsleider Mark van der Horden of onze directeur Bas Moens. Je mag ook gelijk je CV met motivatie mailen naar Corinne Maaten via cma@adsr.nl.