WORD JIJ ONZE NIEUWE WERKVOORBEREIDER?


ADSR is op zoek naar een werkvoorbereider. Als werkvoorbereider ben je een echte spin in het web als het gaat om plannen en organiseren. Je hebt de touwtjes graag in handen en jij houdt je het liefst van begin tot eind bezig met de inhoud van projecten, zowel op hoofdlijnen als op detailniveau. Omdat je daar energie van krijgt, maar ook omdat je de interne en externe stakeholders graag tevreden ziet.

Over de functie
Als spil binnen ons projectteam bouw jij als werkvoorbereider mee aan uitdagende projecten die voornamelijk bestaan uit woning- en appartementenbouw. Dit zowel in de koop- huur- als zorgsector. Je bent, samen met je collega’s en onze partners, verantwoordelijk voor de technische voorbereiding en een vlekkeloze voortgang van projecten. Met heldere communicatie, een klantgerichte houding en een natuurlijke flair weet jij betrokken partijen voor je te winnen.

Over jou
Plannen en organiseren is echt jouw kracht. Het overzicht bewaren, oog voor detail, zelfs onder tijdsdruk, dat is waar jij goed in bent. Je neemt graag initiatief en weet jouw ideeën helder over te brengen op het team, maar staat ook open voor suggesties van anderen, dat is waar teamwork volgens jou om draait. Verder:

- Beschik je over minimaal MBO werk- en denkniveau en heb je bij voorkeur relevante werkervaring;
- Ben je naast klantgericht ook altijd gefocust op het resultaat;
- Heb je bij voorkeur kennis van het werken met BIM;

Wie is ADSR?
Aan de Stegge Roosendaal (ADSR), is een middelgrote ontwikkelde aannemer waar met trots wordt gewerkt aan de mooiste projecten in Zuid-West Nederland. Wij realiseren unieke projecten, zoals bijvoorbeeld de transformatie van landgoed de Klokkenberg te Breda, de nieuwbouw van Breda International Airport, de nieuwbouw van appartementencomplexen en grondgebonden woningen in de regio alsmede de realisatie van twee grote woon-/zorgcomplexen in Bergen op Zoom en Wouw en niet te vergeten de recente nieuwbouw van het eigen kantoor.

Dat alles vanuit onze pijlers wonen, zorg en kansen!

ADSR is onderdeel van Aan de Stegge Verenigde Bedrijven (ASVB) in Deventer. ASVB is de spin in een sterk netwerk van 21 innovatieve ondernemingen in de bouw en vastgoed met een gezamenlijke omzet van circa € 742 miljoen (2019). De ASVB-groep zorgt voor inbreng van kennis en kunde en de ontwikkeling van talent in de organisaties.

Wat betekent werken bij ADSR voor jou?
Werken als Werkvoorbereider bij ADSR betekent werken binnen een hecht team, in een autonome werkomgeving met doorgroeimogelijkheden. Een organisatie waar de kernwaarden afspraken nakomen, inleven, samenwerken, resultaat boeken en daar plezier aan beleven niet alleen woorden zijn.

Interesse?
Ben jij na het lezen van deze vacature om en wil jij met trots werken aan de prachtigste projecten in Zuid-West Nederland bij een platte organisatie, met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waar ondernemerschap hoog in het vaandel staat? Neem dan contact met onze bedrijfsleider Mark van der Horden of onze directeur Bas Moens. Je mag ook gelijk je CV met motivatie mailen naar Corinne Maaten via cma@adsr.nl.