WORD JIJ ONZE NIEUWE WOONCONSULENT?

Wil jij dé schakel zijn tussen de kopers en de uitvoering? Dat kan in de rol van Woonconsulent/Kopersbegeleider bij ADSR, vanuit onze vestiging in Roosendaal.

Over de functie

Het betreft een uitdagende en dynamische baan, waarbij geen dag hetzelfde is. Zo voer je adviesgesprekken met kopers met betrekking tot voornamelijk, nieuwbouw, woningen en appartementen. Je voorziet hen van de juiste informatie en begeleidt de trajecten gericht op de individuele keuzes en showroomtrajecten. Samen met jouw projectteam stel jij keuzelijsten op, en draag je zorg voor inzichtelijkheid in kosten m.b.t. het meer- en minderwerk. Uiteraard communiceer en overleg jij constant en tijdig met je directe collega’s van de calculatie en werkvoorbereiding. De functie kan zowel parttime als fulltime ingevuld worden.

Over jou

Je past in het profiel als je mbo/hbo werk- en denkniveau en affiniteit met de bouw hebt. Het is een pré als je een bouwkundige of vergelijkbare opleiding hebt gevolgd.

Daarbij vragen wij van je dat je klantgericht bent en in het bezit bent van goede communicatieve vaardigheden. Dit houdt voor ons in, dat je een goede gesprekspartner bent die makkelijk praat en luistert. Snel schakelt tussen diverse persoonlijkheden en dat jij je afspraken nakomt. Ook schriftelijk sta jij je mannetje, waarbij je nauwkeurig en accuraat te werk gaat. Dit alles kun jij aantonen en onderbouwen, omdat je reeds een paar jaar werkervaring opgedaan hebt binnen een soortgelijke functie als kopersbegeleider. Kennis van Navision en volgjewoning is een pré.

Wie is ADSR?

Aan de Stegge Roosendaal (ADSR), is een middelgrote ontwikkelde aannemer waar met trots wordt gewerkt aan de mooiste projecten in Zuid-West Nederland. Wij realiseren unieke projecten, zoals bijvoorbeeld de transformatie van landgoed de Klokkenberg te Breda, de nieuwbouw van Breda International Airport, de nieuwbouw van appartementencomplexen en grondgebonden woningen in de regio alsmede de realisatie van twee grote woon-/zorgcomplexen in Bergen op Zoom en Wouw en niet te vergeten de recente nieuwbouw van het eigen kantoor. Dat alles vanuit onze pijlers wonen, zorg en kansen!

ADSR is onderdeel van Aan de Stegge Verenigde Bedrijven (ASVB) in Deventer. ASVB is de spin in een sterk netwerk van 21 innovatieve ondernemingen in de bouw en vastgoed met een gezamenlijke omzet van circa €742 miljoen (2019). De ASVB-groep zorgt voor inbreng van kennis en kunde en de ontwikkeling van talent in de organisaties.

Wat betekent werken bij ADSR voor jou?

Werken als Woonconsulent bij ADSR betekent werken binnen een hecht team, in een autonome werkomgeving met doorgroeimogelijkheden. Een organisatie waar de kernwaarden inleven, samenwerken, resultaat boeken en daar plezier aan beleven niet alleen woorden zijn.

Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacature om en wil jij met trots werken aan de prachtigste projecten in Zuid-West Nederland bij een platte organisatie, met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waar ondernemerschap hoog in het vaandel staat? Neem dan contact met onze bedrijfsleider Mark van der Horden of onze directeur Bas Moens. Je mag ook gelijk je CV met motivatie mailen naar Corinne Maaten via cma@adsr.nl.